Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
-
400
g Ribiselmarmelade (1 Glas)
veya 400 g Marillenmarmelade (1 Glas) - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 43 mg
Alternatif tarifler
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Rumschnitten
50 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Ölkuchen mit Marillen
1h
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Topfengolatschen
50 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Apfelschlangerl
2 Std.
Sonntags-Striezel
2h 15min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min