Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbteig
- 210 g Weizenmehl, glatt
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Staubzucker
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Marzinpanmasse
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 30 g Staubzucker
- 5 Tropfen Rum-Aroma
- 1 Eiklar
- 15 g Butter, weich
Füllung
- 250 g Ribiselgelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 151 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dotterbusserl
50 Min
Eisenbahner von Dr. Oetker
1 godz. 30 min
Polo Nero
50 Min
Kokosbusserl
25h
Florentiner mit Mürbteig
1hod. 20min
Schokokipferl
1 godz. 30 min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Wiener Kugeln
50 Min
Linzerkipferl
1h 10min
Kaffeekrapferl
2 godz.
Brabanter Knöpfe
1 godz. 30 min
Walnuss-Sterne mit weißer Schokolade
2 godz.