Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbteig
- 210 g Weizenmehl, glatt
- 140 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Staubzucker
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
Marzinpanmasse
- 200 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 30 g Staubzucker
- 5 Tropfen Rum-Aroma
- 1 Eiklar
- 15 g Butter, weich
Füllung
- 250 g Ribiselgelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 151 kJ / 36 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dotterbusserl
50min
Neujahrs Schweinderl mit süßer Nussfülle
2 Std.
Kaffeekrapferl
2 Std.
Rumkugeln von Dr. Oetker
30min
Windringerl
3 godz.
Kokosbusserl
25 Std.
Walnuss-Sterne mit weißer Schokolade
2 Std.
Eisenbahner von Dr. Oetker
1 Std. 30 Min
Linzerkipferl
1h 10min
Husarenkrapferl
1h
Schokokipferl
1 Std. 30 Min
Eierlikörkekse von Dr. Oetker
1h 20min