Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 110 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le plat
- 80 g de comté, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de semoule de blé dur
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- eau salée
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 6 tranches fines de lard
- 6 tranches de fromage à raclette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2739 kJ / 659 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 Min
Quenelles nature sauce nantua
3hod. 40min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15 min
Saucisson brioché
2h 50min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Saucisse de morteau briochée
5hod. 25min