Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Rotwein, trocken
- 800 g passierte Tomaten
- 50 g Tomatenmark
- 5 g Zucker
- Wasser zum Kochen
- 500 g Tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3637 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schlemmertopf
40 Min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40 min
Currywurst
20 Min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Bolognese classico
5 Std.
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.