Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3237 kJ / 773 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grießnockerl (laktosefrei)
40 Min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Schnelle cremige Polenta
25min
Sterzwurst (Polentarolle)
8sa 45 dk
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50min
Nudelteig
1h
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Talggen
1ωρ. 40 λεπτ.
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9h
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Erdäpfelwirler
1h