Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3237 kJ / 773 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1 Std. 10 Min
Kräuterpaste
45min
Fruchtecken
1 Std. 20 Min
Talggen
1 Std. 40 Min
Currypaste mit frischem Kurkuma
40min
Grissini
13 Std. 40 Min
Lungauer Topfentascherl
2 Std. 30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2h 10min
Älpler Flädle
30 Min
Blüten-Focaccia
1h 45min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min