Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3237 kJ / 773 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Florentiner mit Mürbteig
1h 20min
Windbeutel mit Erbsenmousse
4h
Omelette mit Spargel und Erbsen
20min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Talggen
1 Std. 40 Min
Nudelteig
1h
French Dressing
5min
Semmelknödel
50 Min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344sa 25 dk
Käsespätzle
45min
Kernölmayonnaise
10 Min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min