Cihazlar ve Aksesuarlar
梅干菜烧肉
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
3 人份
Malzemeler
-
姜3 片
-
油20 克
-
五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用600 克
-
料酒50 克
-
老抽20 克
-
生抽35 克
-
水130 克
-
糖50 克
-
梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分200 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28 g
Kalori
5643 kJ /
1348.7 kcal
Yağ
125.4 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin
聚会
38 Tarif
Çin
Çin