梅干菜烧肉

4.1 47 değerlendirme
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
3 人份

Malzemeler

  • 3 片
  • 20 克
  • 五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用
    600 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    20 克
  • 生抽
    35 克
  • 130 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分
    200 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 28 g
Kalori 5643 kJ / 1348.7 kcal
Yağ 125.4 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...