Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 500 grammi
- Kalori
- 2201 kJ / 526 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 55 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latticello
18 Std.
Albumi montati a neve
5min
Mini hamburger di tonno
3 godz. 40 min
Salsa Soubise
30min
Frozen yogurt con crema gianduia
10 Std. 15 Min
Frozen yogurt con cioccolato e granelle
10h 30min
Yogurt
12u.
Muffin di platano e tonno con salsa piccante
1h 10min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Condimento avocado e basilico
20min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18sa 20 dk