Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 295.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Salmone nanbanzuke
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Polpo su farinata di ceci
5h
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.