Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 370 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 50 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 500 g Ruchmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 TL Zucker
Formen
- 40 g Ruchmehl
Backen
- 1 EL Ruchmehl
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tessinerli
1 godz. 50 min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Bretzeli
2h 30min
Knöpfli
50 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
St. Galler Bürli
26h 30min
Aprikosenwähe
1 godz. 10 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Weggli
2h 5min
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Berner Zopf
1h 45 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min