Randenrisotto mit Saltimbocca

Randenrisotto mit Saltimbocca

4.7 139 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

Risotto
  • Zwiebeln
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Randen roh, geschält, in Stücken (2 cm)
    190 g
  • Olivenöl
    1 EL
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
    250 g
  • Rotwein
    100 g
  • Wasser
    400 g
  • Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
Saltimbocca
  • Kalbsplätzli (z.B. Nuss, je ca. 50 g)
    8
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen
  • Salbei (ca. 20 g), 8 Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Rohschinken in Tranchen (ca. 50 g), halbiert
    4
  • Bratbutter
    2 EL
Fertig stellen
  • Crème fraîche
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 32.6 g
Kalori 2771 kJ / 664 kcal
Yağ 33 g
Karbonhidrat 57 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...