Peperoni-Risotto

Peperoni-Risotto

4.6 102 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 35 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Sbrinz in Stücken (2 cm)
    80 g
  • gelbe Peperoni entkernt, in Stücken (3 cm)
    500 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    40 g
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    300 g
  • Weisswein
    100 g
  • Wasser
    700 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Safranpulver
    1 Briefchen
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    1 EL
  • Cherry-Tomaten mit Rispen
    250 g
  • Fleur de Sel
    ½ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portionen

Protein 14 g
Kalori 2138 kJ / 509 kcal
Yağ 19 g
Karbonhidrat 69 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...