Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Bratbutter
- 500 g Rindshuft, in Streifen (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Schalotten, halbiert
- 250 g rote Peperoni, in Stücken (4 cm)
- 200 g Champignons, in Vierteln
- 1 ½ TL Paprika edelsüss
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 200 g Vollrahm
- 1 ½ TL Maisstärke, in 1 EL Wasser aufgelöst
- 60 g Essiggurken, in Scheiben (3 mm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
- ¼ Bund Petersilie, flachblättrig, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 31.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Poulet-Stroganoff
50 min
Boeuf Bourguignon
2h
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Crevettencurry
35 Min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rindsvoressen
1 godz. 50 min