Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Bratbutter
- 500 g Rindshuft, in Streifen (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Schalotten, halbiert
- 250 g rote Peperoni, in Stücken (4 cm)
- 200 g Champignons, in Vierteln
- 1 ½ TL Paprika edelsüss
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 200 g Vollrahm
- 1 ½ TL Maisstärke, in 1 EL Wasser aufgelöst
- 60 g Essiggurken, in Scheiben (3 mm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
- ¼ Bund Petersilie, flachblättrig, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 7.1 g
- Yağ
- 31.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30 min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Boeuf Bourguignon
2u.
Bündner Gerstensuppe
55min
Coq au vin
2u.
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Poulet-Stroganoff
50min