Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireau rissolé (200 g)
20min
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Ratatouille
40min
Cuisson du riz
25min
Haricots verts au curry accompagnés de riz
40min
Aubergines vapeur et riz
1h
Riz au mélange de légumes
55 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 Min
Purée de pommes de terre
45min