
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce tartare
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- 60 g de concombres au vinaigre en morceaux (3 cm)
- 30 g d'oignons coupés en deux
- 1 œuf cuit dur
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre, marinées égouttées
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 œuf frais
- 1 c. à café de jus de citron
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
Les beignets de poisson
- 200 g de bière blonde ou 200 g d’eau minérale gazeuse
- 150 g de farine
- 1 ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poudre à lever
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 l d'huile
- 500 g de filets de perche sans peau, coupés en deux dans la longueur selon leur taille
- 1 citron en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1137 kcal / 4710 kJ
- Protein
- 31 g
- Yağ
- 97 g
- Karbonhidrat
- 31 g