Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 50 g manteiga
- 25 g banha
- 25 g azeite
- 50 g vinho branco
- 50 g água
- 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65
Recheio
- 3 dentes de alho
- 25 g azeite
- 400 g grelos descongelados e escorridos
- 100 g leite
- 350 g alheira de caça s/ pele (2 unid. aprox.)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1767.2 kJ / 422.4 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 36.2 g
- Yağ
- 24.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 297.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empada Galega
35min
Tarte de Brie e legumes
40 Min
Cabrito assado
16h
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Tornedós folhados com recheio de espinafres
1 Std. 15 Min
Empadas de vitela e cerveja preta
9h
Bola de alheira com espinafres
1 Std. 10 Min
Torta de bacalhau
1 Std.
Empada de frango e alho-francês
50min
Folhado de pato de Elvas
2 Std.
Empanada Catalã
2 Std.
Empada de pato com alho francês
13 Std. 10 Min