Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g folhas de manjericão
- 5 g folhas de salsa
- 30 g queijo da Ilha
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g carne de vaca p/ estufar cortada em tiras
- 150 g polpa tomate
- 150 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Água q.b.
- 350 g arroz basmati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 472 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1h 10 min
Arroz de peru
4h 50 min
Empadão de arroz
1h 20 min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Arroz de atum com coentros
40 min
Almôndegas com molho de tomate
40 min
Empadão de massa com frango
1h 15 min
Empadão de carne
1h 20 min
Empadão de massa
1sa 35 dk
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Fusilli com carne guisada
50 min
Empadão de frango com duas batatas
1h 10 min