Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g folhas de manjericão
- 5 g folhas de salsa
- 30 g queijo da Ilha
- 30 g tomate seco, em óleo escorrido
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g carne de vaca p/ estufar cortada em tiras
- 150 g polpa tomate
- 150 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Água q.b.
- 350 g arroz basmati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 472 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1hod. 10min
Empadão de carne
1h 20min
Strogonoff
40min
Empadão de massa com frango
1h 15min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1h 15min
Empadão de massa
1 Std. 35 Min
Strogonoff de vitela e espinafres com massa
1hod. 10min
Peixe escondido da horta
1h 20min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Penne com carne picada
45min
Massa com frango no forno
1h
Empadão de arroz
1h 20min