Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de azúcar
- 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 huevos
- 80 g de aguardiente
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar las manos)
- 200 g de leche
- 3 sobres de gaseosa en polvo
- 820 g de harina de repostería
- 1000 g de aceite para freír
- 200 - 300 g de azúcar glas (para rebozar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pestiños andaluces
1 godz.
Roscas de limón y anís de Ribeira
2 godz. 30 min
Rosquillas marroquíes (sfenj)
2 Std. 45 Min
Cortadillos de cidra
1 godz.
Roscos de vino
45 Min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Tortas de Alcázar
40 min
Tocino de cielo
4hod. 30min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Buñuelos de bacalao especiados
1 godz.
Bizcochos borrachos
1 godz. 5 min
Flan de turrón
3h 40min