Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 chorizos asturianos (aprox. 200 g c/u) en 18 trozos
- 60 g de dados de beicon
Para el horno
- 150 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.31 g
- Karbonhidrat
- 24.32 g
- Yağ
- 7.83 g
- Lif
- 1.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Magdalenas de nata
1 Std.
Rosquillas
30 min
Bollitos preñaos
50 min
Suizos
2u. 30min
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Torrijas al vapor
1 Std. 20 Min
Tigres
1 Std.
Roscón de Reyes
4 Std.
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Hornazo de Salamanca
50 min
Huesos de San Expedito
30 min
Minirroscón de Reyes
3 Std.