Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 400 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 2 chorizos asturianos (aprox. 200 g c/u) en 18 trozos
- 60 g de dados de beicon
Para el horno
- 150 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 857 kJ / 205 kcal
- Protein
- 9.31 g
- Karbonhidrat
- 24.32 g
- Yağ
- 7.83 g
- Lif
- 1.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Casadielles
3 Std.
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 Std. 15 Min
Roscón de Reyes
4 Std.
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.
Magdalenas de nata
1 Std.
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Empanada de dátiles y beicon
1 Std.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Suizos
2 Std. 30 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Bollitos preñaos
50min