Cihazlar ve Aksesuarlar
泡椒牛肉粒浇头
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
牛里脊 切丁1.5×1.5厘米220 克
-
生抽 (约5克)1 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
蚝油10 克
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
油60 克
-
新鲜红辣椒 切片45 克
-
泡椒 选择红色泡椒,切片15 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜 切丝3 片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
345.9 mg
Protein
26.5 g
Kalori
1985.5 kJ /
474.5 kcal
Yağ
36.2 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
8.1 g
Karbonhidrat
12.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin