Cihazlar ve Aksesuarlar
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
1 portion
Malzemeler
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)14 ½ - 17 ½ oz
-
water1 oz
-
salt2 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
428 mg
Protein
5 g
Kalori
1264 kJ /
302 kcal
Yağ
21 g
Lif
8.1 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Basic Onions
14 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Nessuna valutazione
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nessuna valutazione
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéed Cauliflower
25min