Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz olive oil (see Variation) -
10 ½
oz yellow onions, cut in wedges
veya 10 ½ oz red onion, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Boiled Pasta
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Whisked Egg Whites
5min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Chopped Onions
5min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min