Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
啤酒炖牛肉
- 40 克 橄榄油
- 600 克 牛肉 (炖煮用),切2公分块
- 1 茶匙 盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 150 克 洋葱 ,切块
- 15 克 玉米粉 (淀粉)
- 250 克 水
- 150 克 蒜苗 (韭葱),切段
- 330 克 黑啤酒
- 1 茶匙 新鲜百里香叶
- 1 汤匙 辣酱油
-
½
茶匙 肉高汤酱
veya ½ 块 肉高汤块 (0.5公升)
派皮
- 150 克 面粉
- 65 克 牛油 ,冷藏,切小块
- 1 个 蛋 (约53-63克)
- ½ 茶匙 盐
- 1 个 蛋黄 ,略微打散,涂抹用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g