Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 克 猪梅肉 ,切条(0.5公分x1公分x5公分)
- 50 克 酱青
- 300 克 干米线
- 50 克 食油
- 2 个 蒜瓣
- 1 茶匙 新鲜姜 ,磨碎
- 150 克 紫洋葱 ,切片
- 150 克 红甜椒 ,切条(0.5公分x5公分)
- 150 克 红萝卜 ,切条(0.5公分x5公分)
- 1280 克 水
- 1 茶匙 五香粉
- 70 克 蚝油
- 1 茶匙 红糖
- 100 克 荷兰豆 ,切去头尾
- 150 克 小白菜 ,略切
- 1 茶匙 盐
- 1 条 新鲜红辣椒 ,切斜片
- 2 汤匙 无盐烤腰果
- 2 小支 青葱 ,切斜片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1735 kJ / 414.6 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 3.5 g