Cihazlar ve Aksesuarlar
奶油蘑菇烩牛肉
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
橄榄油40 克
-
菲力牛排 切长条(1公分x1公分x4公分)600 克
-
鲜磨黑胡椒2 小撮
-
盐1 茶匙
-
洋葱 切块100 克
-
蒜瓣1 个
-
新鲜综合菌菇 切块250 克
-
水30 克
-
玉米粉 (淀粉)10 克
-
½ 块 肉高汤块, (0.5公升)肉高汤酱½ 茶匙
-
英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱如第戎芥末1 茶匙
-
鲜奶油200 克
-
酸黄瓜 (isteğe bağlı) 切条50 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
36 g
Kalori
1871 kJ /
449 kcal
Yağ
31 g
Lif
1.9 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品幸福厨房家常料理
158 Tarif
Uluslararası
Uluslararası