奶油蘑菇烩牛肉

奶油蘑菇烩牛肉

Değerlendirme yok
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 人份

Malzemeler

  • 橄榄油
    40 克
  • 菲力牛排 切长条(1公分x1公分x4公分)
    600 克
  • 鲜磨黑胡椒
    2 小撮
  • 1 茶匙
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 蒜瓣
    1 个
  • 新鲜综合菌菇 切块
    250 克
  • 30 克
  • 玉米粉 (淀粉)
    10 克
  • 肉高汤酱
    ½ 茶匙
    ½ 块 肉高汤块, (0.5公升)
  • 英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱如第戎芥末
    1 茶匙
  • 鲜奶油
    200 克
  • 酸黄瓜 (isteğe bağlı) 切条
    50 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 36 g
Kalori 1871 kJ / 449 kcal
Yağ 31 g
Lif 1.9 g
Karbonhidrat 6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...