Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de tiramisú
- 80 g de azúcar
- 2 cucharadas rasas de café soluble
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de queso mascarpone
- 30 g de licor de almendra
Profiteroles
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 722 kJ / 172 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 55.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Canutillos de crema
3 Std.
Pink velvet cake
7h 20min
Milhojas de chocolate y caramelo
2 Std.
Crema pastelera
10 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Brazo de gitano
3 Std.