Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema de tiramisú
- 80 g de azúcar
- 2 cucharadas rasas de café soluble
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de queso mascarpone
- 30 g de licor de almendra
Profiteroles
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 4 huevos
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 722 kJ / 172 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 55.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Crema pastelera
10min
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3h
Masa choux
2 Std.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Profiteroles
2 Std.
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Berlinesas rellenas de crema
4 godz. 20 min
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min