Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蘑菇鸡肉冻
- 30 克 洋葱 ,切块
- 15 克 橄榄油
- 200 克 蘑菇 ,切片
- 200 克 新鲜香菇 ,切片
- 1 茶匙 盐
- 75 克 鸡胸肉 ,切块
- 40 克 蛋清
- 90 克 奶油
- 适量 黄油 ,室温软化
- 30 克 开心果果仁碎
- 500 克 水 ,蒸煮用
树莓酱汁
- 30 克 树莓
- 15 克 法国第戎芥末酱
- 25 克 特级初榨橄榄油
芝士脆饼
- 150 克 低筋面粉
- 50 克 榛子粉
- 50 克 黄油 ,室温软化
- 1 颗 蛋黄
- 50 克 帕玛森奶酪 ,切碎
蟹味菇
- 适量 水
- 30 克 蟹味菇 ,去除根部
组合
- 适量 开心果果仁碎 ,装饰用
- 6 - 8 朵 食用花 ,装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 6447 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 84.6 g
- Yağ
- 121.2 g
- Doymuş Yağ
- 40.7 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 576 mg