Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1075.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
La daube niçoise
13h 20min
Veau à la crème et aux morilles
40min
Veau Marengo
55min
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min