Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1075.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Sauté de veau au chorizo
1h
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Veau aux olives
1h
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
La daube niçoise
13h 20min
Veau à la crème et aux morilles
40 λεπτ.
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Poulet basquaise
50 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min