Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1075.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Veau aux olives
1h
Axoa d'agneau
55min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
La daube niçoise
13 Std. 20 Min