Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ EL Petersilienblätter, frisch
- ¼ EL Thymianblätter, frisch
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, gesalzen, weich
- 2 Rindsfiletsteaks (ca. 180–200 g, 3 cm dick)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
veya 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1415.5 kJ / 338 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30 min
Rindsvoressen
1h 50min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Bolognese Sauce
3h 15min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1u.
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1u. 45min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 Std.
Riz Casimir (8 Portionen)
1u.
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1u.
Fruchtglace
5 Min