Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di milza di maiale, pulita dalla parte nervosa
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 4 bacche di ginepro
- 60 g di mela Golden Delicious, sbucciata e a tocchetti (1 cm circa)
- 8 fette di pane casereccio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e tritati
- 10 g di pasta di acciughe
- 20 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298.3 kJ / 310.1 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 16.3 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 405.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schiacciata fiorentina
50min
Cantuccini di Prato
1 godz.
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Tortelli di patate e ricotta
1hod. 20min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Pappa al pomodoro
35 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Lampredotto
1hod. 20min
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7 Std.
Panforte
1 godz.
Paté di fegatini
30 min