Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 108.7 mg
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Pulled-Chicken-Tortillas
3h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min