Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 900.9 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 505.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3h 30min
Panini all'olio
3h 10 min
Pane arabo
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane bianco
3 Std.
Pane integrale
3h 15min
Filoncini di semola
4j
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5j
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min