Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 900.9 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 505.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane integrale
3h 15min
Pane alla ricotta
3 Std.
Nodini alle olive
4h 30min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4h