Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 9372 kJ / 2240 kcal
- Protein
- 67.5 g
- Karbonhidrat
- 394.6 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 23.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3h 30 min
Pane alla ricotta
3h
Filone di sola semola
2h 50 min
Pane al semolino
4 Std.
Pane bianco
3h
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10 min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min