Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepudding
- 500 g Milch
- 30 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
Boden
- 60 g Butter, in Stücken
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 150 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 30 g Speisestärke
- 2 Eier
Puddingcreme und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1974 kJ / 472 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Böhmische Knödel
1h
Christstollen, klassisch
4h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Senfeier
1h 5min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Eierschecke
7h
Soljanka
45 min
Tote Oma
50 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2h 15min
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h