Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Puddingcreme
- 400 g Milch
- 150 g Zucker
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
Quarkcreme
- 750 g Magerquark
- 2 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 150 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mohnstollen
26h
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
DDR - Soljanka
1h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3 godz.
Eierschecke
7 Std.
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Soljanka
45 dk
Tote Oma
50min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h