Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
Teig
- 200 g Milch
- 15 g frische Hefe
- 60 g Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 60 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Decke
- Butter zum Einfetten
- 1000 g Magerquark
- 3 Eier (Kl. M)
- 400 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 2 Prise Salz
- Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
- 6 Eier (Kl. M), getrennt
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierschecke
6 godz. 30 min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 godz. 15 min
Böhmische Knödel
1h
Zitronen-Joghurt-Torte
9u.
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Spiegelei-Kuchen
1 Std. 15 Min
Mandarinenkuchen vom Blech
1h 30min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Butterkuchen mit Vanillecreme
2h 30min
Sanddorn-Torte (Mecklenburg-Vorpommern)
10 godz. 45 min
Dresdner Eierschecke vom Blech
4h 30min