Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
Teig
- 200 g Milch
- 15 g frische Hefe
- 60 g Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 60 g Butter, weich, in Stücken
Füllung und Decke
- Butter zum Einfetten
- 1000 g Magerquark
- 3 Eier (Kl. M)
- 400 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 2 Prise Salz
- Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
- 6 Eier (Kl. M), getrennt
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1180 kJ / 282 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Kirsch-Baiser-Tarte
2h 15min
Mohnstollen
26h
Dresdner Eierschecke vom Blech
4hod. 30min
Christstollen, klassisch
4 godz.
Kasseler im Brotteig
3h 50min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Quarkbällchen (Nautzen)
45 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2h 15min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.