Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vanillepudding
- 900 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 45 g Zucker
Hefeteig für den Boden
- 120 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 1 Eigelb
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Prisen Salz
Quarkcreme
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 225 g Zucker
- 1000 g Quark, 40% Fett
- 4 Eier
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 150 g Zucker
- 2 EL Speisestärke (10 g)
- Öl zum Bestreichen des Backpapiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stücke
- Kalori
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Böhmische Knödel
1h
Honigkuchen
1h
Mohnstollen
26 godz.
Königsberger Marzipan
8 godz. 30 min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Eierschecke
7 Std.
Aprikosen-Bienenstich
5h
Soljanka
45min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Eierschecke
6h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h