Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hummus
- 1 diente de ajo
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- 60 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 40 g de semillas de sésamo tostado (ajonjolí)
- ½ cucharadita de sal
- 70 g aceite de oliva (y un poco más para servir)
-
1
pellizco de pimentón
veya 1 pellizco de comino molido
Pan naan
- 450 g de harina de fuerza
- 200 g de yogur griego
-
100
g de leche
veya 100 g de agua - 30 g de aceite de girasol
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 3182 kJ / 761 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 106.2 g
- Yağ
- 27.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 12.1 g
- Sodyum
- 431 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Naan indio
1h 40min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1 godz. 20 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan indio
45 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1 godz. 5 min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2h 25min
Pollo tikka masala
30 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3h 40min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 min.
Arroz kashmiri - India
30 Min