Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g de raisins secs
- 80 g de rhum ambré
- 120 g de lait
- 170 g de beurre, coupé en petits dés, et 20 g pour le moule
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 100 g d'amandes décortiquées, avec leur peau
- 1 c. à soupe bombée de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spritzbredele
25 min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Stollen
3 godz. 45 min
Bredele à la cannelle
1h
Linzer torte
2 godz.
Streusel
2 godz.
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Gâteau aux quetsches
45 min
Kouglof alsacien
17 godz. 10 min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min