Cihazlar ve Aksesuarlar
紅酒牛肉貝殼麵
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 切條(約1.5公分)80 克
-
油15 克
-
牛肉片200 克
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
紅酒120 克
-
高湯280 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
新鮮巴西利葉 少許,切碎,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
193 mg
Protein
36.6 g
Kalori
3605.9 kJ /
863.7 kcal
Yağ
24.5 g
Lif
9.8 g
Doymuş Yağ
18 g
Karbonhidrat
130.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一鍋到底義大利麵
8 Tarif
Tayvan
Tayvan