Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le crémeux choco-cerise
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 80 g de cerises
- 3 jaunes d'œufs
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La gelée à la cerise
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 75 g de sucre en poudre
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 400 g de cerises
La chantilly aux clous de girofle
- 3 clous de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2213 kJ / 532 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 49.2 g
- Yağ
- 33.2 g
- Doymuş Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 57 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2 godz.
Tiramisu cheesecake
13 Std. 20 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Tartelettes crème mentholée-fraises
2 godz.
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Soufflés façon tiramisu
25 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Crème brûlée à la fraise
3h 10 min
Tiramisu express
20 min
Entremets façon tiramisu
5h