Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cabezas de ajos peladas
- 5 clavos
- 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- 1 cucharada de pimentón picante
- 1 cucharada de pimienta molida
- 2 cucharadas de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharada de sal
- 200 g de aceite de girasol
- 200 g de vinagre
- 500 g de vino blanco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 9389 kJ / 2246 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 18.2 g
- Yağ
- 199.9 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 2411 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa cóctel
5min
Pulpo frito con papas arrugadas y mojo verde
1 Std.
Ebi tempura (langostinos en tempura)
30 min
Alioli
10 Min
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Salsa a la pimienta
20 Min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1 Std. 5 Min
Mojo picón
5min
Patatas bravas en tempura
1h 10 min
Salsa brava
10 Min