Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Steak tartare
30min
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
30min
Tartar de buey
10min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 godz. 20 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Reducción de vino tinto
40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Foie de pato
33h
Salsa de Pedro Ximénez
35min