![Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D78EE57F-B558-4EA2-8D94-2E2A8A5FE2D3/Derivates/466F2A23-B9D6-481E-8D81-AC842DA81DFF.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 1417 kJ / 339 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Presa ibérica con torta del Casar
30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Foie de pato
33h
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min