Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de agua
- 250 g de pulpa de calabaza
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de anís en grano
- 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 250 g de harina de repostería
- 200 g de leche
- 30 g de licor de anís
- 200 - 300 g de aceite para freír
-
100
g de miel
veya 100 g de azúcar con canela
- Besin Değeri
- şuna göre 30 unidades
- Kalori
- 12325.8 kJ / 2948.8 kcal
- Protein
- 57.6 g
- Karbonhidrat
- 429.8 g
- Yağ
- 111 g
- Doymuş Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 14.8 g
- Sodyum
- 1139.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conejo en salmorejo
9h
Mousse de papaya
2 godz. 30 min
Caldo de papas
45 min
Bizcochón de plátano y gofio
1h 25min
Mojo verde
10min
Mojo verde
10min
Papas, judías y fideos
30 min
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15min
Papas con costillas y piñas
1 godz.
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Caldo de millo
50min
Mojo picón
5 min