香麻醬炒花生杏鮑菇

香麻醬炒花生杏鮑菇

4.6 8 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 杏鮑菇 切滾刀塊(約2公分)
    400 克
  • 無鹽花生
    10 克
  • 25 克
  • 乾月桂葉
    1 片
  • 八角
    1 顆
  • 花椒粒
    ¼ 茶匙
  • 乾辣椒 切段(約1公分)
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 黑芝麻
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白芝麻油
    1 茶匙
  • 素蠔油
    1 茶匙
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 花生醬
    1 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 7.5 g
Kalori 1040 kJ / 250 kcal
Yağ 19 g
Lif 7.5 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...