Cihazlar ve Aksesuarlar
香麻醬炒花生杏鮑菇
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
杏鮑菇 切滾刀塊(約2公分)400 克
-
無鹽花生10 克
-
油25 克
-
乾月桂葉1 片
-
八角1 顆
-
花椒粒¼ 茶匙
-
乾辣椒 切段(約1公分)5 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
白芝麻1 茶匙
-
黑芝麻1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白芝麻油1 茶匙
-
素蠔油1 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
花生醬1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.5 g
Kalori
1040 kJ /
250 kcal
Yağ
19 g
Lif
7.5 g
Karbonhidrat
20 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
蔬食下飯菜
7 Tarif
Tayvan
Tayvan