Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 6.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3h
Bignè con tre mousse
2h
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Bignè a sorpresa
2h
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Mini pasqualine
1h 30 min
Frollini al pesto
1h 30 min