Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 6.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Quenelle salate di carote e mandorle
1 Std. 30 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 Std.
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1 Std.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Tartellette salate di verdure
1 Std.
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Croccante a nido d'ape
1 Std. 30 Min