Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 6.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini ai porri
55 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 menit
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1j 30 menit
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 menit
Cotechino alla Wellington
6h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1j 30 menit
Bignè con tre mousse
2j
Frollini al pesto
1j 30 menit
Frollini salati al rosmarino
1j 30 menit
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min