Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
veya 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Sodyum
- 1232.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Gnocco emiliano
4h 50 min
Pastaragia
25 Min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Coppe di mascarpone al croccante
3h 15min
Ciambella romagnola
1 Std.
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Cappelletti reggiani
2h
Passatelli
45 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tigelle
3h 50min