Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
veya 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Sodyum
- 1232.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli
45min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Zuppa inglese
6h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambella romagnola
1 Std.
Tigelle
3h 50 min
Zuppa inglese in verrina
2h 25 min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h
Stracciatella alla romana
30min