Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à brioche
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 90 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
La confiture de rhubarbes
- 300 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons
- 180 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 30 g d'eau
- 50 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 1 jaune d'œuf battu
- 50 g de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2306.6 kJ / 548.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 85.9 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 209 mg
Alternatif tarifler
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Kouglof alsacien
4h 20min
Kringle (Estonie)
2h 40min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Brioche espagnole
2h 45min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Streusel
2h
Le pain bénit
2h 30min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kouglof
3sa 20 dk
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min