Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 g
- Kalori
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartinade d'aubergines et chapatis
2h 5min
Houmous de petits pois et petits pains
3 Std. 10 Min
Houmous de carottes rôties
40min
Houmous
10 Std. 40 Min
Houmous
3h 30min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Houmous
13h 10min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Houmous au citron
5 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min