Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 g
- Kalori
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous classique ou à la betterave
10 Min
Pesto d'algues nori
20min
Soupe thaïe de coques à la citronnelle
1h 40min
Houmous
13h 10min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Pesto coriandre-cerfeuil
15min
Houmous
3h 30min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Houmous au citron
5 Min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Pesto persil-amande
10 Min