Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
veya butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steak au Poivre
20min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.