Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
veya butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Cod with citrus butter
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Coulibiac
2h 15 min.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min