Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 550 g farinha semi-integral, mais q.b. p/ polvilhar
- ¼ c. chá de sal
- 1 ovo
- 150 g leite
- 900 g água
- 60 g açúcar
- 30 g óleo, mais q.b. p/ untar
- 500 g alperce s/ caroço (12 unid. aprox.)
- 250 g manteiga
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eton mess
10 min
Pãezinhos recheados com cogumelos
1h 20min
Crepes soufflé
1h 10 min
Botões doces
2h 45 min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de especiarias
Değerlendirme yok
Pão rústico
2h
Bacalhau com puré de ervas e coulis de pimentos
1h
Quente e frio
8 Std.
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1h 25min
Bacalhau com vinho do Porto
45 min
English breakfast à portuguesa
1h 15min