Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotten, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
-
40
g Rinderknochenmark (siehe Tipp)
veya 40 g Olivenöl - 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Kalbsfond (siehe Variation)
- 1 Päckchen Safran (à 0,1 g)
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2977 kJ / 712 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Risotto milanese
30 Min
Risotto
30 Min
Risotto
30 Min
Safranreis
30 Min
Risotto milanese
35min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Risotto (XXL)
40min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Zitronenrisotto
30 Min